TASHEV S master

TASHEV S master

Този продукт не присъства сред предлаганите от партньорите ни.
Разгледайте изброените по-долу.
Последно известна цена (09.12.2016): 79,80 лв

Още интересни продукти

Описание
Уголемена, с обновени странични джобчета и цялостен фейслифт
За спинингов риболов

- Обем: 15 L  /12 L  + 2x1 . 5  L /

- Височина: 35   сm + 2х21см

- Тегло: 60 0  g 

- Материал:  Polyester  Технически характеристики:
Материал и :  импрегниран  Polyester ,  

ципове YKK®, катарами DURAFLEX®

Дишаща материя TEBOX® н а  контактните зони
   
Опции на раницата:

 - Дишащ гръб 

 - Презрамки-дишащи, олекотени, омекотени

 - Гръден колан - регулиращ

 - Обемен челен джоб с ключодържател 

 - Два големи странични джоба с ластичен шнур и стопер

 - Два челни ластични държача 

 - Кука за кепче

 - Светлоотразителен елемент Опции на предните джобове:

 - дишащ гръб

 - омекотен джоб за камера/фотоапарат

 - малко джобче с цип 

 - омекотен джоб за телефон

 - малко джобче от мрежа Описание: 
    S  мастер е специално проектиран и създаден за спинингов риболов, което не е причина да му се намерят и други приложения. Осигурява максимално удобство, мобилност, комфорт и свобода на движенията по време на активен риболов. Всички необходими вещи и принадлежности са на сигурно, сухо, стабилно и достъпно място, а ръцете ви остават свободни.  
    S  мастер се състои от три елемента: основна раница и два еднакви предни джоба. Раницата е компактна, за да не пречи и тежи, но е достатъчно голяма, за да побира храна, вода, яке и всички лични вещи, необходими за целия ден, за да не сте зависим напр. от автомобила, от който сте се отдалечили на 2 км. Дълбоките странични джобове са стабилно и достъпно място за термос и бутилка. Карабинката в горната част на раницата служи за закачване на кепче. На двата ластични държача закачвате якето отвън.  
    Другите два елемента на изделието - двата джоба, застават отпред на гърдите и побират кутиите с примамки. Обемните и омекотени джобчета в предната им част са предназначени - десния - за камера/фотоапарат; левия - за мобилен телефон. Дължината на презрамките се регулира на две места - над джобовете и под джобовете. С горните регулатори определяте вертикалната позиция на джобовете. С долните регулатори и с гръдния колан определяте хоризонталната позиция на джобовете. Колкото по-затегнат е гръдния колан и по-отпуснати долните регулатори, толкова по-прибрани са джобовете, за да не пречат на движенията на ръцете и да пасват максимално на всякаква фигура.    
    S  мастер е изработена от здрав, водонепромокаем полиестерен материал. За максимален комфорт в горещо време и активна дейност, всички части, които са в контакт с тялото са изработени от специална дишаща материя, която позволява преминаване на въздух и проветрение. Всички ципове са защитени от проникване на вода, с изключение на тези на джобовете за кутиите, където водонепромокаемост не е необходима.  
   Цялата композиция застава абсолютно стабилно и неподвижно върху тялото. Всички лични вещи и принадлежности са под ръка, което създава изключителен комфорт - необходимо условие за неповторимо риболовно преживяване. Продукт известен още и като Smaster
Мнения

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^